Zgomot in Complexul Studentesc

  0
  317

  Primaria Timisoara, prin Serviciul Administrare Mediu Urban, impreuna cu Universitatea Politehnica, prin Facultatea de Mecanica au efectuat masuratori ale nivelului de zgomot in Complexul Studentesc.

  In urma acestor masuratori s-a constatat ca dupa orele 21,00, in perioada monitorizata, s-a inregistrat o depasire a nivelului de zgomot admis. Zonele unde s-au inregistrat aceste depasiri sunt in apropierea Caminelor G24, C11, G23, C14 si se datoreaza zgomotelor produse de diversele baruri din apropiere.

  Avand in vedere aceste constatari s-a propus luarea masurii de limitare a producerii de zgomot si limitarea programului de functionare pana la ora 23,00 a localurilor care s-a constatat ca depasesc nivelul admis de zgomot: Happy, Irish Pub, Le Domme si Cantina Studenteasca.
  De asemenea, s-a propus ca in camine sa nu se mai organizeze festivitati care sa perturbe linistea publica dupa ora 23,00.

  Aceste masuratori au fost solicitate de catre Conventia Organizatiilor Studentesti din Universitatea Politehnica Timisoara deoarece linistea publica este perturbata permanent de catre unele discoteci si baruri din zona.

  Sursa: http://www.primariatm.ro/monitorul/index.php?meniuId=1&viewCat=56&viewItem=1146

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.