Zid antizgomot la concertul Roxette

  Zid antizgomot la concertul Roxette

  Luni va fi seara premierelor. Trupa suedeza Roxette va canta pentru prima data in fata publicului roman. Tot pentru prima data, locul in care va avea loc evenimentul va fi imprejmuit cu un zid de panouri antizgomot, pentru a atenua disconfortul creat locatarilor din zona.
  Zone Arena, de pe Bd. Barbu Vacarescu, era ieri in fierbere. Echipa tehnica muncea intens la instalarea celor 128 de panouri din tabla si spuma poliuretanica, piese care vor forma zidul antizgomot de 8 metri inaltime si 110 metri lungime.

  Proprietarii zonei de concert au fost obligati de Primaria sectorului 2 sa ia aceasta masura, dupa ce mai multi locatari din cartierul Floreasca s-au plans de zgomot.

  Constantin Dragomir e unul dintre cei care au muncit ieri la amplasarea panourilor

  In mod teoretic, panourile ar trebui sa-i protejeze acum de muzica ce va rasuna strident in noapte. „Zidul are menirea sa ofere un surplus de confort riveranilor. Insa nu va bloca complet propagarea zgomotului”, ne-a spus Catalin Moraru, reprezentantul Zone Arena.

  Concertul suedezilor Marie Fredrikson si Per Gessle va incepe la ora 20.00 si ar trebui sa fie gata la ora 22.00. In deschidere vor canta trupele VH2 si Magnolia, incepand cu ora 17.00. Nu mai putin de 15.000 de oameni sunt asteptati la concertul de luni seara.

  Daca nu v-ati luat bilet, mai aveti doar trei zile sa va procurati unul. Tichetele costa intre 120 de lei (in picioare) si 350 de lei (in fata scenei).

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *