Array

Zilele Muntelui, la Casoaia

Zilele Muntelui, la Casoaia

Centrul Zonal Ecologic si Asociatia Explorer, cu sprijinul Centrului Cultural Judetean, invita toate cluburile de profil la Zilele Muntelui, editia a III-a. Evenimentul se va desfasura la Casoaia si se va intinde pe perioada a trei zile 21-23 septembrie. In program se vor regasi concursuri (orientare pe munte, ciclism montan, escaladare pe lazi de bere, skandenberg), dar si momente de relaxare – prezentari foto/video din activitatea turistica a participantilor sau foc de tabara.

„Acest eveniment este deja traditional si a intrat definitiv in calendarul iubitorilor de munte din judetul Arad”, a afirmat Lucian Sas, presedintele Centrului Zonal Ecologic, completat de Virgil Ban, presedintele de la Explorer: „Dorim ca an de an sa dam o amploare cat mai mare acestui eveniment. «Zilele Muntelui» inseamna respect pentru natura si respect pentru noi insine”.

***
Aceasta editie a Zilelor Muntelui se va bucura de prezenta celor trei componenti ai expeditiei „PERU 2012”, Aurel Salasan, Sergiu Jiduc, Sorin Rechitan, membri ai Asociatiei Explorer. Cei trei au escaladat in aceasta vara varfurile de maxima dificultate Artesonraju (6.025 m), Alpamayo (5.947 m) si Yerupaya (6.612 m), toate situate in muntii Anzi, grupa Cordillera Blanca.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente