Array

„Ziua Europeana fara Masini” va fi marcata si la Satu Mare

„Ziua Europeana fara Masini” va fi marcata si la Satu Mare
„Ziua Europeana fara Masini” va fi marcata si la Satu Mare

Cu ocazia „Zilei Europene fara Masini”, Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Satu Mare, in parteneriat cu Consiliul Judetean, Primaria municipiului, resedinta de judet, Primaria Vetis si Asociatia „4wild Moments”, organizeaza ample actiuni pentru promovarea transportului alternativ.

Pentru a marca aceasta zi, sambata, 13 septembrie, vor avea loc o serie de actiuni in aer liber. Astfel, la ora 09.00, la cap pod Decebal se va da startul deplasarii pe Somes cu caiacele. Cei interesati de aventura pe Somes, trebuie sa-si confirme participarea pana vineri, 12 septembrie, la ora 15.00, la numarul de telefon: 0786036666 (Kegyes Rudolf). Deplasarea se poate realiza si cu caiacul propriu, in acest caz proprietarii de ambarcatiuni vor asigura transportul caiacelor de la portul din Csenger in Satu Mare.

Sambata, dupa vizionarea acrobatiilor pe Somes sustinute de caiachistii Asociatiei „4Wild Moments”, se va da startul pentru convoiul de biciclisti (in jurul orei 11.00). Dupa trecerea peste podul Decebal, deplasarea va continua pe pista pentru biciclisti de pe malul stang al Somesului pana la granita cu Ungaria, la Oar, unde impreuna cu echipa de biciclisti din Ungaria se va organiza o dezbatere publica pe tema proiectelor de mediu cu participarea primarilor din Satu Mare si Csenger, dr. Dorel Coica, respectiv Forján Zsolt.

Ziua se va termina cu o masa campeneasca oferita de Primaria din Vetis.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,220FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente