Ziua Pamantului

terra.jpg22 aprilie ZIUA PAMANTULUI. Oare cati dintre noi stiu acest lucru si din cei care stiu cator le pasa de acest lucru !? Adica lumea era inca in „refacere” dupa sarbatorile pascale care au fost pe 19 aprilie si aproape nimeni nu a mai semnalat ca si planeta noastra merita sa aibe o zi a ei si s-o celebram cum se cuvine.

Oare planeta ne va mai suporta mult timp tot ignorand-o si distrugand-o !?!? Nu m-ar mira ca intr-o buna zi sa ne trezim cu totii expulzati de pe TERRA chiar de catre planeta noastra !!!

Nu de alta dar zi de zi parca tot mai multe gunoaie, tot mai multe deseuri, tot mai multe noxe si tot mai multe otravuri de fac viata tot mai imposibila si mai grea, iar noi ne uitam impasibili cu totul se duce de rapa si NUMAI cateva organizatii ecologiste mai incearca sa faca ceva si sa traga tot mai des semnale de alarma pentru ca sa ne trezim la realitate si sa incepem cu TOTII sa incercam sa refacem cat de cat planeta asta care pana la urma este CASA NOASTRA a tuturor si care are grija de noi toti oferindu-netot ceea ce avem nevoie DOAR cu conditia de a o proteja de actiunile rauvoiatoare a multora dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *