Ziua Pamantului, a 3-a editie la Oradea

Ziua Pamantului, a 3-a editie la Oradea

Joi, 28 aprilie, Asociatia D’Art a organizat pentru al treilea an consecutiv o manifestatie de Ziua Pamantului. Scoli generale si gradinite au luat parte la sarbatoare transmitand mesaje eco pe corso.

ORADEA. Corso-ul oradean s-a bucurat de un adevarat spectacol de culoare de Ziua Pamantului, joi, intre orele 13 si 14. O multime de scolari si prescolari au defilat in costume eco care mai de care mai ingenioase si au incercat sa transmita un mesaj pentru toti oradenii – „Salvati Pamantul”. Editia din acest an a sarbatorit implinirea a 41 de de ani de aniversare a Zilei Pamantului si a fost sarbatorita cu fast de organizatori. Dupa ce au defilat in costume elevii scolilor generale au pregatit momente artistice care au cuprins cantece si dans modern. De asemeni au confectionat diferite obiecte din materiale eco care au fost expuse de-a lungul corso-ului, pentru a transmite si mai profund mesajul.
Ziua Pamantului, la Oradea pentru a 3-a oara
Ziua Pamantului a fost organizata prima oara de senatorul american Gaylord Nelson in anul 1970. Asociatia D”Art a organizat manifestatia pentru a 3-a ora consecutiv, prima avand loc in anul 2009. Oradenii au luat parte si ei la spectacolul oferit si au aplaudat si cantat impreuna cu copii, bucurandu-se de fiecare moment al manifestatiei.
Lant uman de Ziua Pamantului, la Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *