Zona Murighiol a fost ecologizata!

  0
  559
  Zona Murighiol a fost ecologizată!
  Zona Murighiol a fost ecologizata!

  In urma cu cateva saptamani un fotograf tulcean a surprins in flagrant un tractor despre care se banuieste ca ar fi al primariei Murighiol care arunca deseuri intr-o zona strict protejata din Delta Dunarii. In acest week-end, zona ingropata in gunoaie a fost complet ecologizata.

  Este  o zona strict protejata, unde nu poate intra oricine, preciza la vremea respectiva Mihai Baciu. Pe dealul de langa coloniile de pasari, mormane de gunoaie aruncate de primarie impodobeau costisa. Tulceanul a surprins imagini cu un tractor care descarca gunoaie direct pe iarba, intr-o zona in care se presupune ca nici nu ai voie sa calci.

  Acesta a semnalat evenimentul institutiilor de mediu care, iata, au reusit sa rezolve situatia de la Murighiol. „Stiu de la oameni ca nu i-a slabit o clipa, sincer sunt placut suprins de reactia noului guvernator, eram obisnuit sa urlam la pereti pentru protejarea naturii. Sper sa fie inceputul unor lucruri bune pentru Delta“ spune Mihai Baciu, fotograf si ghid turistic ce a semnalat dezastrul ecologic din zona Murighiol. Citeste mai multe amanunte pe ziaruldetulcea.ro.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.