Batonul de cocos si mango bio este fabricat de firma americana Oskri Organics. Produsul contine 59% cocos deshidratat, 37% sirop de orez si 4% mango.
baton de cocos cu mango
Acest „dulce” este liber de gluten si lactoza, motiv pentru care poate fi consumat fara probleme de persoanele cu intoleranta la aceste substante. Potrivit etichetei nutritionale, un baton de 53 de grame are 264 de calorii. De ce sa consumam un produs bio? Deoarece nu contine coloranti, conservanti si arome sintetice, pesticide si alte „otravuri”.
Termenii biologic, organic, ecologic desemneaza acelasi tip de produse, fara chimicale. Termenul „organic” este folosit in special de popoarele de limba engleza, cel „bio” sau „biologic” se foloseste in mai multe tari europene, printre care Bulgaria, Franta, Italia, Olanda, Germania si Portugalia, in timp ce in Romania se foloseste „ecologic”, la fel ca in Suedia, Slovacia, Polonia si in alte cateva tari.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here