Aloe vera, planta care contribuie la intarzierea semnelor specifice imbatranirii

De multe ori consideram ca daca folosim suplimente alimentare pentru a suplini deficitul de, vitamine, minerale, aminoacizi si alte substante benefice sanatatii acestea sunt naturale si fara efecte secundare. Ei bine nu este deloc asa, de fiecare data trebuie sa fim atenti la ce suplimente alimentare cumparam pentru consumul propriu sau a celor pe care ii iubim. Unele din aceste suplimente au in compozitie pe langa plante si alti compusi naturali si diverse alte substante de sinteza folosite pentru stabilizare, conservare, aromare sau obtinerea diverselor calitati cu impact de marketing.

Pana in urma cu cativa ani alegeam acele suplimente alimentare care aveau un pret mai mic si ambalaje estetice. Ei bine am constatat ca faceam o greseala, cand am descoperit in compozitia unui supliment alimentar pe care il consumam cu placere un Gel de aloe veracompus despre care citisem ca este cancerigen. Din acel moment am inceput sa fiu mai atent la ceea ce consum si am eliminat din preferintele mele o serie din firmele de produse naturiste. Si totusi m-am oprit la 2 produse  complexe: Noni produs de compania Calivita si Gel de aloe vera produs de compania Forever Living.

Bineinteles ca mai consum si alte suplimente de la Calivita si Forever Living, dar prefer aceste 2 bauturi pentru ca ambele au cativa compusi importanti pentru functionarea organismului, si atat gelul de aloe vera si sucul de noni sunt bauturi lichide acceptate usor de copii, sucul Noni de la Calivita chiar are un gust placut datorita adaosului de afine si zmeura, gust adorat de fetita mea. Plata de aloe vera aproape ca numai are nevoie de recomandare, iar acel gel extras din frunza de aloe vera contine peste 75 nutrienti, 200 componenti activi,20 minerale,18 aminoacizi si 12 vitamine, toate foarte necesare functionarii optime a organismului. Iar daca plantele de aloe vera mai pot fi gasite prin gospodariile din Romania, fructul de noni nu se poate gasi in stare naturala la noi.

Am facut aceasta alegere si pentru ca companiile Calivita si Forever Living au capatat o imagine pozitiva pe piata de produse naturiste, cu un feed back pozitiv din partea consumatorilor si ambele sunt considerate cei mai buni producatori mondiali de suc de noni si respectiv gel de aloe vera.
De altfel compania Forever Living in urma unor ani de cercetari a patentat o metoda de stabilizare a gelului de aloe vera considerata cea mai eficienta din lume, datorita faptului ca dupa taierea unei frunze de aloe vera, sucul obtinut prin stoarcerea acesteia se oxideaza foarte rapid (daca nu este prelucrat in decurs de doua ore), pierzandu-si drastic din calitatile curative (aproximativ 95 % din principiile active sunt oxidate si atacate de microorganisme).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here