Vrincenii au predat, saptamina trecuta, la centrele de colectare a Deseurilor de echipamente electronice si electrice (DEEE) din cadrul campaniei „Ofensiva verde continua”, 306 de obiecte iesite din uz. vrinceni

Asadar, 119 oameni, majoritatea din Focsani, au renuntat la aparatura veche care de multe ori este dusa la tara cind se strica sau se demodeaza.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanti ai campaniei, cei mai multi oameni au renuntat la televizoare, 54 mai exact. Monitoarele cu tub nu mai sint nici ele la moda iar 46 de persoane s-au descotorosit de ele. Printre altele, vrincenii au mai scapat de 29 de unitati centrale, 26 de radiouri, 19 imprimante, sapte telefoane mobile si sase frigidere.

De asemenea, au mai fost predate si aparate electronice care odinioara faceau furori cum sint pick-up-urile, magnetofoanele, aparate de proiectie diapozitive si retroproiectoare.

Au mai predat astfel de deseuri Directia Judeteana pentru Tineret, Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Focsani si Scoala Generala „Alexandru Vlahuta”.

Sursa: Monitorul de Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here