10 cei mai faimosi activisti verzi de la Hollywood

  0
  728
  10 cei mai faimoși activiști verzi de la Hollywood
  10 cei mai faimosi activisti verzi de la Hollywood
  10 cei mai faimosi activisti verzi de la Hollywood

  Multe vedete sunt bine cunoscute prin participarea lor activa in domeniul protectiei mediului. Va oferim din partea lor unele dintre sfaturi si ganduri despre consumul responsabil.

  Jennifer Aniston

  Amatoarea celebra a plajei, Jennifer Aniston, datorita atitudinii grijulie pentru apa a nimerit in Cartea Verde. Ea scrie: „Eu fac un dus de trei minute sau cat mai scurt posibil, si o fac in mod constient, si chiar am timp … sa ma spal pe dinti in timp ce sunt in dus”.

  Salma Hayek

  Salma Hayek este un sustinator de lunga durata al organizatiei Global Green, si ea spune ca implicarea ei in caritate se bazeaza in mare parte pe ingrijorarea de viitorul fiicei sale Valentina. „Mi-e teama sa-mi imaginez in ce fel de lume ea va trai. Ce va face ea atunci cand apa se va termina? Care apa ea are de gand sa bea? Este intr-adevar infricosator, si acest lucru se va intampla in viitorul nu foarte indepartat, daca nu vom face ceva cu asta”.

  Orlando Bloom

  Orlando Bloom este angajat in arhitectura verde si recunoaste ca a fi ecologic curat nu este o sarcina usoara. El a spus : „Acest lucru nu poate fi posibil pentru toata lumea de a duce un stil de viata verde complet, dar putem face cateva lucruri mici, pentru a intarzia incalzirea globala. Oamenii pot pur si simplu scoate din priza incarcatoare de telefon si opriti televizorul atunci cand nu-l privesc. Acestea sunt lucruri simple pe care oricine le poate face”.

  Kate Bosworth

  Kate Bosworth este al doilea sustinator bine-cunoscut de Global Green, iar la un eveniment ea a vorbit despre eforturile sale de a folosit transport ecologic si a calatori mai responsabil. Ea a spus , ” Eu incerc sa folosesc masinile ecologice si sa calatoresc responsabil”.

  Nicole Richie

  Nicole Richie este un membru activ al asociatiei Environmental Media Association timp de multi ani. Ea este blogger si invata tinerii studenti, discutand despre importanta consumului responsabil si protectia mediul inconjurator. Ea incurajeaza oamenii sa „viziteze piata fermierilor locali si sa achizitioneze produse ecologice” sau „sa creeze o mica gradina in propria casa sau la scoala”.

  Gwyneth Paltrow

  Gwyneth Paltrow rar pledeaza in favoarea mediului inconjurator , dar acestui subiect este dedicat unul dintre ultimele sale spectacole.
  ” Going Green” nu este doar o ideologie hippie … Stiti, atunci cand oamenii incep constient sa mearga pe jos, companiile incep sa dezvolte „linia verde” de marfuri pentru a reglementa ingredientele din produsele lor si Reynolds Wrap lanseaza folia de aluminiu din materiale reciclate. Abordarea comerciala a proceselor ecologice ne face mai buni”.

  Leonardo DiCaprio

  Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai mari activisti verzi de la Hollywood. El a ajutat bancului HSBC sa lanseze un card de credit ecologic si a spus ca el are doua mari pasiuni de a fi „activist de mediu actual si viitor”.

  Cameron Diaz

  Cameron Diaz care a fost un orator proeminent la un concert Live Earth a vorbit despre munca ei verde. „Noi contribuim la cresterea gradului de constientizare a publicului. Am adunat o multime de minti luminate care se gandesc la acest lucru… cineva vine cu solutii”.

  Gisele Bundchen

  Gisele Bundchen a castigat faima fiind alaturi de fostul ei iubit Leonardo DiCaprio, dar ea a evoluat si s-a transformat intr-un activist independent . Ea si sotul ei, Tom Brady, si-au unit fortele pentru a face un videoclip pentru Earth Hour WWF , in care Giselle a spus : „Este timpul sa ne protejam de schimbarile climatice”.

  Brad Pitt

  Brad Pitt nu este strain de filantropie si a trecut la urmatorul nivel de constientizare ecologica. Caritatea lui este o interventie directa. El a ajutat victimelor uraganului Katrina, construind 150 de Eco case cu propriile sale maini, care au sisteme inovatoare de tratare a apei si de eliminare a deseurilor. El spera ca intr-o zi „noi vom crea industria , cladiri , chiar si planuri regionale care vor vedea natura si comertul ca reciproc coexistente”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.