15 noiembrie – Ziua Reciclarii

  0
  1494

  Statele Unite ale Americii celebreaza in aceasta zi „Ziua Reciclarii” este o sarbatoare ecologica fata de care organizatiile de mediu nu raman indiferente din anul 1997. In aceasta zi se desfasoara diferite activitati, campanii informationale, care au drept scop motivarea populatiei de a utiliza produse reciclate si de a participa activ in procesul de reciclare.

  Unii zic ca este un obicei prost sa preluam sarbatori internationale si sa le adaptam tarii noastre, dar nu si in cazul ecologiei. La moment R. Moldova, in special municipiul Chisinau, se confrunta cu problema deseurilor, se cauta noi poligoane pentru depozitarea lor, dar nu se cauta solutii pentru a reduce producerea deseurilor. Asociatia Obsteasca SalvaEco cu aceasta ocazie, in cadrul proiectului „Scoala Reciclarii”, incepe demararea unei campanii de informare in randurile tinerilor despre metodele de reciclare si importanta pentru mediu si sanatatea populatiei.

  Va indemnam sa luati parte activa in procesul de reutilizare si reciclare a deseurilor, sa utilizati produse biodegradabile care nu prezinta un pericol ecologic spre deosebire de produsele zilnice cu care suntem deja obisnuiti.

  Pentru mai multe detalii accesati pagina web www.salvaeco.org, de asemenea ne puteti gasi la adresa: bd. Moscovei 14, of 2.

  Sursa: Greenmedia

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.