26 de localitati din judetul Prahova sunt afectate de alunecari de teren

Localitatile din Prahova sunt afectate de alunecari de teren care fie s-au activat in aceasta primavara, fie s-au reactivat dupa incalzirea vremii, se arata intr-un comunicat de sambata al Prefecturii Prahova.alunecari de teren

Astfel, potrivit Prefecturii Prahova, 21 de comune si cinci orase sunt afectate de alunecari de teren. Circulatia pe mai multe drumuri judetene si locale a fost afectata, dupa ce caile de acces au fost distruse.

Potrivit centralizarii efectuate de autoritatile locale, la aceasta ora sunt afectate comuna Bertea, comuna Tataru, comuna Salcia, comuna Centura, Lupos, Brebu si Telega. In Brebu si Telega, mai multe portiuni din drumuri judetene si locale au fost distruse.

Dintre cele cinci orase, cele mai afectate sunt Comarnic si Boldesti – Scaieni. In Comarnic, patru cartiere au fost afectate de alunecarile de teren, mai multe drumuri de acces fiind distruse. Situatia este monitorizata de Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta.

Alte localitati afectate sunt Sotrile, Teisani, Soimari, Chiojdeanca, Posesti, Batrani, Magureni, Maneciu, Cornu, Starchiojd, Alunis, Stefesti, Pacureti, Izvoarele, dar si orasele Breaza, Valenii de Munte si Azuga.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente