400 de biciclete rosii pentru o Capitala mai verde

0
365

„Daca dorim ca Bucurestiul sa fie un oras in care nu doar sa locuim ci si sa traim, am lasa macar o data pe saptamana masina in parcare si am merge cu bicicleta”, a declarat Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei.biciclete rosii

Bucurestenii pot avea un stil de viata activ si „verde”. Cel mai mare tur ciclist pentru amatori, Bicicleta Rosie, va avea loc pe 17 iulie, incepand cu ora 20, in Parcul Izvor din capitala.

Evenimentul este organizat pentru a doua oara consecutiv de catre Coca-Cola, in colaborare cu Primaria Capitalei si Green Revolution, in scopul de a promova un stil de viata „mai activ, mai verde, mai echilibrat”. 800 de bucuresteni au participat la prima editie a turului ciclist.

„Daca dorim ca Bucurestiul sa fie un oras in care nu doar sa locuim ci si sa traim, am lasa macar o data pe saptamana masina in parcare si am merge cu bicicleta”, a declarat sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei.

Amatorii de ciclism sunt incurajati de prin premii constand in 400 de biciclete si echipament de protectie complet. Persoanele care doresc sa participe la concurs trebuie sa acceseze website-ul www.bicicletarosie.ro si sa completeze un chestionar, pana pe 17 iulie.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.