95 de biciclisti au pedalat pentru o lume fara masini

95 de biciclisti au pedalat pentru o lume fara masini
95 de biciclisti au pedalat pentru o lume fara masini

95 de biciclisti au participat sambata la evenimentul Ziua Internationala „Fara Masini” in Ariile Protejate „Raul Tur”, organizat de Societatea Carpatina Ardeleana – Satu Mare in parteneriat cu Asociatia „Pro Racers Club Sportiv”.

Intre participanti apar fete bine cunoscute, dar cercul participantilor se largeste si cu persoane noi in fiecare an. Evenimentul pune in miscare toate categoriile de varsta, astfel devenind un program ideal pentru intreaga familie.

Evenimentul urmareste mai multe obiective. In primul rand doreste promovarea ideii de a folosi metode de circulatie prietenoase naturii, cu care putem proteja mediul inconjurator, iar in al doilea rand prezentarea valorilor naturale si a frumusetilor Ariilor Protejate „Raul Tur”.

Pe malul Turului participantii au putut alege din multe programe distractive si educative. Au putut studia expozitia despre Ariile Protejate „Raul Tur”, au putut observa pasarile din zona helesteelor din Bercu Nou. In aceasta perioada mai multe specii de pasari migratoare pot fi observate in preajma helesteelor. Copiii au fost asteptati la fata locului cu numeroase jocuri si activitati educative. Competitia de abilitati cicliste si jocurile de cunoastere a mediului au fost populare in randul copiilor. Participantii au apreciat si gulasul oferit de organizatori.

Concluzionand, putem afirma ca evenimentul a fost privit cu apreciere si interes, oferind atat distractie, cat si constientizarea participantilor. Organizatorii doresc sa continue traditia, astfel cei care nu au putut participa anul acesta, vor avea ocazia anul viitor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,549FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente