Array

A 11-a conferinta de balneologie, la Slanic

balneoclimateric

Statiunea Slanic Moldova va fi, in perioada 29 mai – 1 iunie, gazda celei de 11-a Conferinte Nationale de Balneologie, eveniment organizat de Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie si de Asociatia Romana de Balneologie. Actiunea are loc la scurt timp dupa ce tot la Slanic Moldova a avut loc a VIII-a editie a Forumului si Bursei de Turism Balnear, sub tutela Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania, in parteneriat cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism. Tema conferintei este “Paradigmele dezvoltarii turismului balnear”.

Editia a XI-a a conferintei este organizata si cu sprijinul Primariei orasului Slanic Moldova si sub egida Societatii Internationale de Hidrologie Medicala si Climatologie, a Federatiei Mondiale de Hidroterapie si Climatoterapie, a Federatiei Mondiale de Hidroterapie si Climatoterapie, a Comisiei Permanente de Speleoterapie a Uniunii Internationale de Speleoterapie si a Ministerului Economiei si Ministerului Sanatatii.

Conferinta – spun organizatorii – va reprezenta o ocazie speciala pentru dezbaterea problemelor de interes in asistenta medicala si cercetarea stiintifica a potentialului balnear al tarii noastre, fiind subliniate perspectivele de dezvoltare ale acestui domeniu. Vor fi aduse argumente necesare pentru buna promovare a utilizarii factorilor naturali terapeutici.

Invitati speciali sunt prof. dr. M. Zeki Karagulle, presedintele Societatii Internationale de Hidrologie Medicala si Climatologie, si prof. dr. Umberto Solimene, secretar general al Federatiei Mondiale de Hidroterapie si Climatoterapie.

Astazi, 29 mai, de la ora 19,00 va avea loc deschiderea conferintei, iar maine, 30 mai, de la ora 9,00 Turul statiunilor balneare, de la ora 11,30 o dezbatere pe tema “Factori naturali terapeutici”, iar de la ora 15,30 va fi organizata Masa rotunda “Turismul Balnear – paradigme de dezvoltare”.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente