A inceput campania de toaletare a copacilor din Constanta

A inceput campania de toaletare a copacilor din Constanta
A inceput campania de toaletare a copacilor din Constanta

Angajatii Primariei Constanta iau la pas cartierele din municipiu, iar acolo unde gasesc copaci uscati si plini de crengi ce sunt pe punctul sa se desprinda ii toaleteaza. Actiunea a inceput astazi in forta si va continua pana cand toti arborii vor fi pregatiti pentru sezonul rece.

Angajatii Primariei Constanta au demarat programul de toaletare a copacilor. Primii curatati au fost arborii care erau putrezi sau care aveau o coroana mult prea mare din care s-ar fi putut desprinde crengi la o furtuna puternica.

„Lucrarea de toaletare se intinde de la 1 noiembrie si pana la 31 martie si au ca scop regenerarea fiecarui arbore, practic intinerire. Ne dorim sa acoperim cat mai multe cereri venite de la populatie in asa fel incat peste iarna sa nu avem probleme cu copaci cazuti peste masini sau alt gen de probleme“, a afirmat George Coman, sef Servicii Spatii Verzi primaria Constanta.

Un constantean  care locuieste in zona I.C. Bratianu spune ca astfel de actiuni sunt importante pentru siguranta oamenilor, dar si a masinilor care de cele mai multe ori sunt parcate langa copaci.

„Loveau si o parte din bloc si reprezinta un pericol pentru locatarii care intra in bloc. Pe timp de furtuna mare mai cadeau crengi si era pericol sa accidenteze pe cineva“, a spus constanteanul.

Toaletarea copacilor va continua si in zilele urmatoare in toate cartierele contantene. Totodata, daca aveti probleme cu arborii uscati puteti apela Dispeceratul Primariei la numarul de telefon 0241.550.055 sau Serviciul Spatii Verzi la 0241.708.171.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente