Actiune pentru prevenirea si combaterea braconajului cinegetic, pe fondul de vanatoare de pe raza comunei Sanislau

0
438
Braconaj cinegetic
Braconaj cinegetic

In data de 14.12.2012, intre orele 10 – 13, politistii din cadrul posturilor de politie comunala Sanislau si Ciumesti, in cooperare cu lucratori din cadrul AVPS Foieni, au efectuat o actiune pentru prevenirea si combaterea braconajului cinegetic, pe fondul de vanatoare de pe raza comunei Sanislau.

Cu aceasta ocazie a fost prins in flagrant C. Zoltan de 18 ani care, in scopul prinderii vanatului, amplasase ilegal mai multe laturi din sarma confectionate artizanal, intr-unul dintre acestea fiind prins un fazan.
Prejudiciul cauzat fondului de vanatoare, in valoare de 160 de lei, a fost recuperat si restituit unitatii prejudiciate.Autorul este cercetat in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de braconaj.

In data de 14.12.2012 politistii din cadrul Postului de politie comunala Turt au fost sesizati despre faptul ca, in perioada 03 – 05.12.2012, persoane necunoscute au taiat si sustras fara drept de pe un teren cu vegetatie forestiera situat pe raza comunei, un numar de 9 arbori de esenta fag de diferite dimensiuni, cauzand un prejudiciu in valoare de 4800 lei.

In urma verificarilor efectuate de catre politisti a fost identificat autorul in persoana lui F. Grigore de 19 ani. Acesta este cercetat in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunilor de taiere fara drept de arbori si furt din fondul national forestier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.