Actiunea ecologica „Companii ECO” a fost relansata

  0
  490
  Acțiunea ecologică „Companii ECO” a fost relansată
  Actiunea ecologica „Companii ECO” a fost relansata
  Actiunea ecologica „Companii ECO” a fost relansata

  Campania de debarasare gratuita a deseurilor de echipamente electrice si electronice adresata institutiilor de stat si companiilor private a fost reluata!

  Echipa Asociatiei pentru Reciclarea Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE)MoldRec, reincepe actiunea ecologica –„Companii ECO”. Actiune ce se adreseaza tuturor institutiilor de stat si companiilor private, oferindu-le solutia pentru a se debarasa gratuit de deseurile electronice pe care le detin.

  Campania are ca scop implicarea institutiilor de stat cat si a companiilor private in scopul cresterii gradului de reciclare si de valorificare a resurselor materiale a deseurilor de echipamente electrice si electronice in vederea gestionarii ecorationale a acestora (tratare, reciclare, neutralizare).

  ”In urma campaniei precedente am fost placut surprinsi sa primim numeroase solicitari din partea institutiilor de stat cat si a companiilor private de a participa in cadrul actiunii noastre. La acel moment n-am reusit sa colectam toate deseurile de la organizatiile inscrise din motiv ca termenul proiectului era de o singura luna, timp insuficient pentru a onora toate solicitarile. Din acest motiv, impreuna cu echipa asociatiei, am luat decizia de a reincepe campania si de a prelungi termenul de participare. Astfel toate organizatiile doritoare de a se inscrie in cadrul actiunii ecologice, vor avea suficient timp pentru a efectua procedurile de casare a echipamentului vechi si vor putea contribui impreuna cu noi la imbunatatirea calitatii vietii printr-un mediu curat si sanatos”, declara, Iulian Gamureac, Presedintele AsociatieiMoldRec.

  Actiunea asociatia MoldRec propune preluarea GRATUITĂ a deseurilor de echipamente electrice si electronice de la institutiile si companiile din sectorul public si privat, situate in raza municipiului Chisinau, cu intocmirea tuturor documentelor legale care sa ateste faptul ca prin participarea la acesta campanie, si-au indeplinit obligatiile legale si morale de gestionare a deseurilor electrice.

  Procedura de participare este simpla – companiile si institutiile solicita online www.moldrec.md/corporatii-eco sau la numarul de telefon (060 121 112) evacuarea deseurilor electronice. Reprezentatii MoldRec vor da curs solicitarilor in termen de 48 de ore pentru a stabili detaliile si posibilitatile evacuarii deseurilor.

  MoldRec a fos infiintata la inceputul anului 2013 ca organizatie non-profit si a contribuit la colectarea a peste 60 000 de kilograme de deseuri electronice.

  Mai multe detalii despre actiunea ”Companii ECO” puteti gasi pe promo site-ul actiuniiwww.moldrec.md/corporatii-eco sau pe pagina de facebook a asociatiei www.fb.com/moldrec.md.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.