Activistii „Salvati Rosia Montana” au protestat in Piata Unirii: „S-a dat spaga barosana pentru Rosia Montana!”

0
356
Activistii "Salvati Rosia Montana" au protestat in Piata Unirii: "S-a dat spaga barosana pentru Rosia Montana!"
Activistii "Salvati Rosia Montana" au protestat in Piata Unirii: "S-a dat spaga barosana pentru Rosia Montana!"

Ecologistii Rosia Montana au protestat miercuri, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, incepand cu ora 18:30, impotriva declaratiei presedintelui Traian Basescu, care cere pornirea exploatarii de la Rosia Montana.

Cei aproximativ 40 de clujeni sositi in centrul Clujului au scandat lozinic precum: „Iesiti in strada si strigati tare, ca Romania nu e de vanzare”, „Rosia Montana nu va disparea”, „Romania trezeste-te!”, „S-a dat spaga barosana pentru Rosia Montana”, „Nu vrem sa fim o natie de sclavi”.

„Suntem aici sa spune „Nu” exploatarii gazelor de sist si vanzarii Cuprumin. In tot acest timp de cand protestam, demersurile noastre nu au fost in zadar. De curand am castigat si un proces, si asta arata ca nu am ramas neobservati. Vom continua sa venim aici, de fiecare data cand este nevoie”, a spus protestatara Oana Moisil.

Acestia au avut si pancarte cu mesaje precum: „Lingoule”, „Daca ai avea ciuma, ai lua antibiotice. Noi il avem pe Basescu. Cum procedam?”, „Tradarea de tara, in aur se masoara”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.