Administraţia Fondului pentru Mediu, fără noroc la şefi
Administratia Fondului pentru Mediu, fara noroc la sefi

Administratia Fondului pentru Mediu nu are sansa de a avea mai mult timp acelasi sef, de altfel functie cu rang de secretar de stat. Venirea USL la putere a dus la schimbarea lui Gheorghe Popescu, evident PDL, cu Radu Popa, fostul sef al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), celebru pentru achizitia ceasurilor aurite. El a fost revocat din functie, in octombrie, la doar patru luni de la numire. Neoficial, functia trebuia ocupata de un reprezentat PNL.

In prima faza, ministrul Mediului, Rovana Plumb, l-a propus pentru functia de sef al AFM pe Sorin Paul Miclea, inginer, de la organizatia PNL Bistrita-Nasaud. Acesta a ramas doar cu nominalizarea, pentru ca Administratia a fost condusa de un adjunct, Claudiu Preoteasa, timp de o luna, pana cand a fost numit, oficial, Laurentiu Tigaeru-Rosca. Acesta este presedintele interimar al PNL Focsani, dar va candida la alegerile din 9 decembrie, in Colegiul 5 Marasesti. Potrivit declaratiilor sale, intentioneaza sa ramana parlamentar, astfel ca, peste o luna, seful AFM are toate sansele sa se schimbe din nou.

Ca o completare, si Constantin Emil Mot, secretar de stat in Ministerul Mediului, a fost eliberat din functie, ca sa se ocupe de propria campanie electorala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here