Administratorii de blocuri din Focsani cer taxarea animalelor de companie

Cativa administratori de scari de bloc i-au propus primarului ca proprietarii animalelor de companie sa plateasca intretinere si pentru acestea.administratorii de bloc

Administratorii sunt nemultumiti ca animalele fac mizerie in scara blocului si in plus beneficiaza in apartamente de aceleasi beneficii ca si stapanul. „Cainele vecinului meu mereu isi face nevoile in lift. Nu ai ce sa ii faci ca el ridica piciorul si gata. Sa ii punem pe cei care au animale in casa sa plateasca o taxa sau intretinere”, a spus George Calinciuc, administrator, scrie adevarul.ro.

Primarul municipiului, Decebal Bacinschi nu a luat in serios propunerea acestuia insa spune ca exista reglementari clare pentru proprietarii de animale.

„Este stabilit clar prin proiect de hotarare ca cei care au animale de companie trebuie sa mearga pe domeniul public permanent cu saculet, manusi si maturica si sa curete locurile in care isi face nevoile animalul”, a spus Bacinschi.

Proprietarii de animale din Focsani nu sunt incantati de proiectul primariei motivand ca le este greu sa mai care dupa ei saculet si maturica atunci cand ies la plimbare.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *