Produsele romanesti, marcate distinct in pietele Clujului

0
402

Primaria clujeana a tiparit deja doua tipuri de cartonase, care trebuie afisate obligatoriu in cele trei piete aflate in administrarea sa. Pe acestea scrie „Produs romanesc” si „Produs din import”.produse romanesti

Municipalitatea clujeana a impus o noua regula in pietele pe care le are in administrare, care a intrat in vigoare incepand din aceasta saptamana. Comerciantii sunt obligati sa-si marcheze produsele dupa originea lor.

Primaria a tiparit deja doua tipuri de cartonase, care trebuie afisate obligatoriu in cele trei piete aflate in administrarea sa (Hermes, Flora si Zorilor), pe care scrie „Produs romanesc” (pe un fond rosu, galben si albastru) si „Produs din import” (pe fond albastru).

„Cred ca si dumneavoastra v-ati saturat sa mancati rosii oltenesti venite prin vama sau lubenita de Dabuleni care de fapt provine din Grecia. Fiecare produs va fi marcat corespunzator de acum incolo, iar cele afisate de comercianti vor fi verificate pentru conformitate de catre administratia pietei”, a declarat pentru monitorulcj.ro primarul Clujului, Sorin Apostu.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.