Inca un transport de 40 de caini ”maidanezi” din Sibiu pleaca la export in Germania

0
567
Încă un transport de 40 de câini ”maidanezi” din Sibiu pleacă la export în Germania
Inca un transport de 40 de caini ”maidanezi” din Sibiu pleaca la export in Germania

Colaborarea cu asociatia „Pferd und Hund” continua printr-un nou transport de caini fara stapan catre Germania, unde acestia vor fi dati spre adoptie. Transportul de 40 de caini comunitari va pleca in urmatorul sfarsit de saptamana, reprezentantii asociatiei profitand de prezenta lor in Sibiu pentru a aduce inca 10 custi pentru primirea cainilor in adapost.

”Reamintim faptul ca parteneriatul cu asociatia „Pferd und Hund” a inceput in anul 2009, de atunci si pana in prezent fiind dati spre adoptie in Germania un numar de 365 de caini”, a spus primarul Klaus Iohannis.

Demersuri pentru un nou parteneriat pentru cainii fara stapan

Primaria Sibiu continua colaborarea cu fundatiile de profil pentru a gasi solutii pentru cainii fara stapan din Sibiu. Activitatea serviciul specializat din cadrul municipalitatii referitoare la prinderea si sterilizarea cainilor fara stapan a continuat intr-un ritm constant, sprijinul acordat de fundatiile partenere fiind un element foarte important.

Demersuri pentru un nou parteneriat pentru ingrijirea si adoptia cainilor fara stapan. Serviciul specializat din subordinea municipalitatii a primit prima vizita a Asociatiei „Vilshofener Hunderettung und Tiertafel” e.V. din Germania, in vederea incheierii unui parteneriat.

In prima vizita la Sibiu, reprezentata acestei asociatii, dna. Sigfrid Luise Stanislawski-Neckel a vizitat adapostul pentru caini comunitari pentru a identifica modul in care asociatia germana poate contribui la buna functionare a adapostului. Asociatia va sprijini adapostul prin furnizarea de materiale sanitare si echipamente de lucru, custi si chiar hrana. Parteneriatul se va concretiza de asemenea si in adoptiile de caini comunitari. In aceasta prima vizita „Vilshofener Hunderettung und Tiertafel”e. V. a adoptat un numar de 5 caini, urmand ca programul de adoptii sa inceapa efectiv dupa semnarea parteneriatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.