Afacerile ecologice de la A la Z in cadrul GreenBiz Forum

1
512

logo-gbf2.jpgRevista Biz va organiza in data de 25 iunie 2009 GreenBizForum (www.bizforum.ro), eveniment de o zi dedicat provocarilor si oportunitatilor oferite de afacerile green, practicilor de management sustenabil si strategiilor de green marketing.

….

Participantii vor primi acces la toate sesiunile de conferinta si workshop, un exemplar GreenBizKit si un abonament pe un an la revista Biz. Audienta evenimentului este limitata pentru 100 participanti.  Rezervati un loc pe www.bizforum.ro folosind codul ECSBIZ din partea Ecomagazin si beneficiati de o reducere de 25 euro din taxa de participare.

….

Vor fi prezentate cele mai bune practici de management sustenabil, normele si legislatia in domeniul afacerilor verzi, studii de caz ale celor mai reusite campanii green, solutiile de social media pentru comunicarea brandurilor eco-friendly si cele mai viabile strategii de green marketing si PR.

Intre speakerii evenimentului, pana acum si-au confirmat prezenta Steven Borncamp, CEO, Romania Green Building Council, Dragos Dehelean, Director General Selenis, Florina Serban, CSR Coordinator, Cosmote, Claudia Chirilescu, Director General, Spoon, Radu Ionescu, Managing Partner, Kinecto, Dan Dumitrescu, Green Blogger.

La eveniment vor participa reprezentanti din top si middle management din marile companii, specialisti in PR, corporate communication officers, brand manageri interesati de strategii de green marketing, ONG-uri, reprezentanti media de specialitate, antreprenori de eco business care cauta parteneri de afaceri si furnizori de solutii precum si reprezentanti ai oficialitatilor care vor prezenta normele si legislatia in domeniu.

GreenBiz Forum face parte din proiectul GreenBiz, o platforma de media dedicata antreprenorilor, managerilor si oamenilor de marketing care relationeaza cu ideea de greenbusiness. GreenBiz include evenimente de business, un blog specializat – Green360.ro si o sectiune editoriala in cadrul revistei Biz.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.