Afla cum poti beneficia de programul “Rabla” pentru telefoanele mobile

Afla cum poti beneficia de programul "Rabla" pentru telefoanele mobile

Magazinele Cosmote, Germanos si Zapp au lansat programe de buy-back pentru telefoane, consumatorii putand acum sa aduca in magazinele mentionate vechile terminale, primind in schimbul lor cupoane valorice ce pot fi folosite pentru a primi reduceri la cumpararea unor dispozitive noi.

Menirea acestor programe este de a incuraja detinatorii de telefoane invechite sa renunte la acestea intr-un mod ce le aduce avantaje, ei primind cupoane electronice pe care le pot valorifica la cumpararea de telefoane mobile sau laptopuri noi si la incheierea sau prelungirea abonamentelor, valoarea cupoanelor scazandu-se din pretul intreg al produselor.

Exista anumite conditii ce trebuie indeplinite pentru ca telefoanele sa fie acceptate in campania de buy-back. In primul rand, vechile telefoane trebuie sa fie functionale, ceea ce implica sa aiba baterie, tastatura sa fie integrala, iar display-ul sa nu prezinte daune.

La Cosmote, daca un telefon indeplineste conditiile de mai sus, detinatorul sau va primi un cupon electronic, cu o valoare minima de 10 euro, in cazul serviciilor de voce sau 15 euro, in cazul achizitionarii de servicii de internet mobil. La cumpararea de accesorii sau produse fara abonament, valoarea cuponului este determinata de marca telefonului.

Consumatorii pot efectua numai 2 tranzactii pe luna, folosind maxim 3 cupoane pentru fiecare tranzactie ce implica cumpararea de servicii de voce si date. In cazul cumpararii de produse (telefoane sau laptopuri) pot fi utilizate pana la 8 cupoane.
Numarul maxim de cupoane valorice ce poate fi folosit lunar de un consumator este de 22.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,541FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente