Afla de unde folosesti gratis biciclete in Bucuresti

  0
  427
  Bani de la Mediu pentru primariile care vor sa-si faca piste pentru biciclisti
  Afla de unde folosesti gratis biciclete in Bucuresti

  Vrei sa faci miscare in aer liber, sa te plimbi cu bicicleta dar nu-ti permiti sa cumperi una? Ei bine, o poti folosi gratis, de la centrele speciale de inchiriat care s-au deschis in oras. Libertatea iti spune care sunt locatiile de unde poti inchiria biciclete fara sa dai nici un ban.

  – Parcul Herastrau: Aici din martie s-a deschis programul „I Love Velo” , care va functiona pana in noiembrie.In fiecare zi, de la 10.00 la 22.00 puteti inchiria o bicicleta.
  – Parcul Izvor. Puteti folosi gratis bicicletele pana la ora 22.00, in cadrul programului „I Love Velo”, ce se desfasoara in parteneriat cu Primaria Capitalei si cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti.
  – Parcul Tineretului. Si aici puteti sa inchiriati o bicicleta fara sa platiti nici un leu. In plus, cei care iau azi si maine bicicletele de aici, din parcul Herastrau si din Izvor primesc cate o inghetata.
  – La universitati. Studentii pot folosi gratis biciclete, in cadrul programului StudentObike. Ei gasesc mijloacele de transport pe doua roti la Academia de Stiinte Economice si Universitatea Politehnica si le pot utiliza gratis.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.