Agent Green a desfiintat 54 de reclame de pe copaci din sectorul 4

  0
  403

  Agent Green a desfiintat duminica 54 de reclame amplasate pe copaci din sectorul 4 al Capitalei fara sprijinul primariei, care era convinsa ca nu exista asemenea materiale amplasate in teritoriului sau, a declarat, luni, presedintele organizatiei, Gabriel Paun.
  agent green
  „Este greu de imaginat ca Piedone (Cristian Popescu Piedone n.r.), care isi agata bannerele electorale de copaci si isi marcheaza lucrarile cu sute de semne ce-i poarta numele, nu a vazut nici macar reclamele din copacii de pe strada George Cosbuc, unde este situata primaria sa. Este drept ca unele erau montate foarte sus, ruginite, infipte adanc si ascunse dupa frunze inca vii, dar noi le-am scos pe toate si i le-am lasat in fata primariei, in semn de nemultumire ca nu ne-au ajutat”, a mai spus Paun.

  In luna martie, organizatia ecologista a solicitat in scris prin adrese depuse si inregistrate la fiecare primarie de sector sprijinul pentru campania de eliberare a copacilor de reclame si indicatoare. In lipsa unui raspuns din partea primariei sectorului 4, Agent Green a contactat saptamana trecuta directia de mediu a institutiei.

  Potrivit organizatiei de mediu, angajatul de la acea directie a comunicat organziatiei ca nu exista copaci cu reclame si ca, in consecinta, nu este nevoie de colaborare. Sprijinul cerut presupunea, printre altele, scule pentru demontarea reclamelor, echipamente de protectie, scari, vehicul, combustibil, asigurarea pazei voluntarilor organizatiei si amendarea persoanelor identificabile care au montat reclame pe copaci.

  Astfel, ca si in sectorul 3, Agent Green a eliberat copacii din sectorul 4 fara ajutorul primariei.

  De la inceputul campaniei au fost eliberati de reclame, indicatoare si lanturi peste 400 de copaci din Bucuresti. Urmatoarea destinatie a campaniei va fi sectorul 5 in data de 31 mai. Primaria sectorului 5 a contactat Agent Green, dar un protocol de colaborare nu a fost inca semnat nici in acest caz.

  Sursa: NewsIn

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.