Ajutati cateii din adapostul de la Glina! Peste 400 de animale sunt inzapezite si sufera de foame

0
548

Nametii din ultimele zile au afectat grav adapostul de caini din comuna Glina, ingrijitorii neavand acces la tarcurile lor pentru a-i hrani, din cauza zapezilor depuse.cateii din Glina

Adapostul de la Glina este inzapezit, iar cei 400 de caini sufera din cauza lipsei mancarii si apei. Fundatia „A doua sansa”, care se ocupa de acesti catei, a facut apel la Primaria din Glina sa ii ajute sa deszapezeasca, insa aceasta are doar un utilaj, care se ocupa momentan de strazile comunei.

Voluntarii au apelat la firme private care au astfel de utilaje, insa acestea nu au dorit sa ii ajute pe gratis, cerandu-le o suma de cateva sute de euro.

Ioana Diaconu, presedintele fundatiei „A doua sansa”, a declarat pentru REALITATEA.NET ca in acest moment la adapost sunt doar patru femei care incearca sa dea zapezile de doi metri la o parte, cu lopetile.

Facem apel la dumneavoastra sa mergeti la adapostul de la Glina si sa ii ajutati pe ceilalti voluntari sa deszapezeasca zonele de acces, pentru ca ingrijitorii sa poata ajunge la animale. Dati-le o a doua sansa!

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul asociatiei, www.adouasansa.com, scrieti la adresa de mail [email protected] cu textul „Vreau sa devin voluntar” sau sunati la Ioana Diaconu, telefon 0744884704.

Sursa: Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.