Alunecare de teren la Svinita

Circulatia rutiera pe Drumul National 57, care face legatura intre Orsova si Moldova Noua, blocata pe ambele sensuri de mers din cauza unei alunecari de teren care a avut loc in dreptul localitatii Svinita, din judetul Mehedinti. Surparea terenului a avut loc in noaptea de duminica spre luni.
alunecare de teren

Nu se stie exact pe ce perioada traficul va ramane inchis, motiv pentru care soferii vor folosi o ruta ocolitoare, care implica insa foarte multi kilometri in plus. Directia Regionala de Drumuri si Poduri a emis si un comunicat de presa prin care anunta conducatorii auto despre situatia alunecarii de teren.
„Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara informeaza conducatorii auto ca, din cauza alunecarilor de teren, este inchisa circulatia autovehiculelor pe DN 57 la km 35+500 intre localitatile Dubova – Svinita. Circulatia vehiculelor rutiere se va desfasura deviat, in ambele sensuri de circulatie, pe urmatoarea ruta ocolitoare: DN 6 Orsova – DN 57B Iablanita – Bozovici – DN 57 Oravita – Moldova Noua – Svinita. Soferii sunt rugati sa respecte semnalizarea rutiera provizorie”, se arata in comunicatul de presa.
De la inceputul anului si pana in prezent au avut loc in localitatea Svinita sase alunecari de pietre si stanci, insa, din fericire, nu s-a inregistrat nici o victima.
Sursa: Gazeta de Sud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *