Animalele au parte de un spital special pentru ele, la Deva

0
442

Sase medici, trei asistente, doua sali de operatie ultramoderne, precum si stationare pentru bolnavi si chiar un cabinet de cosmetica.animalele au parte de un spital

Aceasta nu e descrierea unui spital uman, ci a unuia pentru animale inaugurat recent la Deva. Unitatea sanitara deschisa non-stop e singura de acest fel din Transilvania si parca sfideaza criza. In curand se va deschide si o pensiune pentru animale.

Spitalul veterinar privat din Deva deschis de curand ofera animalelor ce au diferite afectiuni cea mai buna ingrijire. Medicii veterinari au la dispozitie doua sali de operatie, una de anestezie intensiva, precum si stationare pentru animalele bolnave. Primii care s-au bucurat de spital sunt stapanii animalelor de companie.

La spitalul veterinar din Deva lucreaza sase medici si trei asistente. Noaptea e asigurata o tura de garda, iar proprietarii animalelor au la dispozitie si o ambulanta cu care sa ajunga la spital.

„Cel mai mult predomina cateii.(…) Urmeaza in ordine pisicile apoi celelalate animalute exotice., pasari, partea de testoase”, a declarat Constantin Mihaila, directorul spitalului.

Pretul unei consultatii variaza intre 10 si 30 de lei, iar o operatie intre 100 si 300 de lei. Un grup de medici veterinari au investit in spital 500.000i de euro si a fost terminat in trei ani.

Sursa: Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.