Animalele din zonele inundate au nevoie de ajutor

Voluntarii campaniei pentru ajutorarea animalelor demarata de Asociatia pentru protectia animalelor „Depind de noi” vor sa plece in Dorohoi si in zonele afectate miercuri, 7 iulie, daca reusesc sa stranga fondurile necesare.animale care au nevoie de ajutor

Asociatia pentru protectia animalelor „Depind de noi” realizeaza o campanie pentru ajutorarea animalelor afectate de inundatiile din Moldova. Voluntarii au reusit deja sa stranga mancare pentru animale si au facut rost de o dubita pentru a merge in zonele afectate, in principal in Dorohoi. Ei au, insa, nevoie de bani pentru benzina pentru a ajunge in toate regiunile inundate si pentru cazarea temporara a animalelor in cazul in care sunt abandonate sau pierdute.

„Orice donatie este binevenita, deoarece cu cat ajungem mai repede acolo, cu atat vom putea salva mai multe animale. Putinii iubitori de animale ramasi in zonele inundate se plang de modul in care sunt tratate animalele de proprietarii lor, de modul in care animalele au fost lasate in urma de stapanii refugiati, de modul in care cainii din lanturi se chinuie sa nu intre in apa de tot, iar cei care scapa de ape mor de foame.

Avem nevoie de ajutor de orice fel: material, financiar, uman, pentru a ajunge in toate zonele afectate de inundatii si pentru a ajuta cat mai multe animale”, a declarat Mirabela Iacob, voluntar asociatia „Depind de noi”.

Voluntarii vor sa plece in Dorohoi si in zonele afectate miercuri, 7 iunie, daca reusesc sa stranga fondurile necesare.

Mirabela Iacob a declarat pentru REALITATEA.NET ca asociatia are nevoie de bani de benzina in valoare de aproximativ 700 RON, alti 1200 RON pentru vaccinari, sterilizari si tratamente si alti circa 700 RON pentru oamenii sinistrati de acolo care au in grija animale.

Voluntarii asociatiei de protectia animalelor „Depind de noi” spera sa poata colabora cu asociatiile din zona pentru a le putea gasi adapost acolo animalelor sinistrate, sa nu fie nevoie sa le aduca in adaposturile din Bucuresti.

Pentru a contacta direct voluntarii asociatiei, puteti scrie la adresa de mail [email protected].

Actiunile voluntarilor vor fi postate pe blogul adoptiesufletel.blogspot.com.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *