Oprescu cere aruncarea florilor din cimitire, pentru exterminarea tantarilor

0
273

In lupta cu tantarii, Sorin Oprescu tinteste spre locurile de veci. Edilul este convins ca cimitirele sunt cuiburile insectelor. Mai exact vasele cu apa in care stau florile, mai mult de doua zile. Asa ca le-a cerut angajatilor din cimitire sa treaca pe la fiecare mormant si sa arunce apa stricata si florile ofelite.tantariada

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut celor de la cimitire sa arunce apa si florile de pe morminte. Ordinul primarului face parte din lista masurilor pentru exterminarea tantarilor.

Angajatii cimitirului Bellu au trecut la treaba, dupa ce edilul le-a cerut sa arunce toate vasele cu flori cu tot, care stau pe locurile de veci mai mult de doua zile.

„Apa aia statuta dupa 48 de ore din borcanele cu flori rog sa fie golita. Luati si florile care s-au vestejit intre timp, faceti curat, dar lasati-le borcanele. Sa nu creada lumea ca ati iesit sa adunati borcane”, a spus primarul Sorin Oprescu.

Si daca la cimitirul Bellu munca e in toi, la alte cimitire angajatii mai stau pe ganduri. Ca sa fie sigur ca nu mai ramane niciun tantar viu printre cruci, primarul a mai cerut ca si autoutilitarele pentru dezinfectie sa mai treaca seara prin cimitire sa mai pulverizeze substante.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.