Apa de baut a sibienilor controlata de copii si elevi

0
444
Apa de baut a sibienilor controlata de copii si elevi
Apa de baut a sibienilor controlata de copii si elevi

60 de elevi ai Scolii general nr. 6 si ai Liceului „Onisifor Ghibu” vor efectua diferite determinari fizico-chimice pentru a stabilii daca apa sibienilor este propice consumului.

Investitie de 37 de milioane de euro in Uzina de Apa si canalizarea din Sibiu si comunele limitrofe

Joi, 25 noiembrie 2010, intre orele 11,oo si 12,3o, Uzina de apa „Dumbrava” isi va deschidele portile larg pentru ca tinerii sa poata urmarii procesul de potabilizare a apei. Vor fi efectuate determinari ale turbiditatii, temperaturii, aciditatii si nivelului de oxigen dizolvat, caracteristici importante in stabilirea calitatii apei.

Efortul copiilor va fi rasplatit cu dilpome de „Prieten al apei” si cadouri – surpriza oferite de „Apa Canal” Sibiu si Wilo Romania.

Actiunea face parte din Proiectul educational „Prietenii apei” derulat de „Apa Canal” Sibiu in parteneriat cu Wilo Romania, al carui scop este de a sadii in randul tinerei generatii respectul pentru protectia resurselor de apa si de a reliefa importanta si utilizarea corecta a acesteia in viata de zi cu zi.

Uzina de apa „Dumbrava” deserveste peste 200.000 de consumatori din municipiul Sibiu si localitatiile Ocna Sibiului, Cristian, Sura Mare, Sura Mica si Selimbar, iar intre anii 2006 – 2010 a beneficiat, prin Program Ispa, de importante lucrari de reabilitare si extindere in valoare de 8,7 milioane Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.