‘Apar Paradisul Verde cu pusca!’

5
628

PROTECTOR. Multimiliardarul Cristian Tantareanu sustine ca doar peste cadavrul sau s-ar putea construi o groapa de gunoi langa „Paradisul Verde”, acolo unde el a ridicat un cartier rezidential de lux, in care locuiesc azi o sumedenie de VIP-uri.

„Averea” a scris in editia de ieri despre intentia unui investitor de a face in zona, pe o suprafata imensa de teren, o groapa de gunoi.

Tantareanu ne-a marturisit insa ca nici nu intra in discutie un asemenea proiect si ca se va opune cu pusca realizarii lui: „Iubesc Corbeanca si nu se va construi nimic! Aici va ramane un Paradis Verde”.

O echipa „Averea” a fost ieri dupa-amiaza acasa la Tantareanu, in „cartierul general” de la Corbeanca. O oaza de verdeata mirifica. In fata vilei, ne-a intampinat o limuzina de lux, ingrijitorul si un caine cat o palma! Omul de afaceri in gradina, cu reporterii de la o televiziune. L-am gasit cu doua carabine in maini: „Cu arma am sa apar Corbeanca! Nu vine nimeni aici sa distruga un paradis! Arma asta este din dotarea Armatei SUA, iar asta e o carabina foarte scumpa!”

Asigurari de la Garda de Mediu

Omul de afaceri ne-a povestit ca ieri dimineata a vorbit si cu primarii de la Crevedia si Corbeanca (n.r. – localitatile din vecinatatea „Paradisului Verde”) si cu Silvian Ionescu, seful Garzii de Mediu. „M-au asigurat ca nimeni nu a facut demersuri pentru a construi o groapa de gunoi si ca, oricum, nu se va aproba un astfel de proiect! Cine afirma ca vrea asta, fabuleaza, ca sa scada preturile in zona!”

„Te iubim, Corbeanca!”

Multimiliardarul ne-a desfacut o harta in care ne-a localizat „Paradisul Verde”: „Uitati, aici e si nu poate nimeni sa faca o groapa de gunoi, ca nu e dupa capul lui. Exista la Crevedia o hotarare de Consiliu inca de acum doi ani ca pe aria comunei nu se pot depozita gunoaie. Si e lege! Stiti cum e asta cu investitorul care vrea sa faca o groapa de gunoi?! Daca zic eu acum ca Basescu nu stiu ce a facut si nu a facut, voi presa trebuie sa credeti?! Sa scrieti ca noi iubim Corbeanca si n-o lasam la voia nimanui!”
Tantareanu ne-a aratat si un plan de investitii legat de „Paradisul Verde”. Acesta este azi unul dintre cele mai ecologizate cartiere rezidentiale: „Am plantat peste 100.000 de pomi si avem statie de epurare proprie, cum n-au multe localitati din tara!Cum va inchipuiti ca va construi cineva o groapa de gunoi in apropiere?!”

Sursa: 9 AM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.