Aplicatia hartii virtuale a zonelor despadurite premiata la Yahoo! Open Hack Europe 2011

Aplicatia hartii virtuale a zonelor despadurite premiata la Yahoo! Open Hack Europe 2011

In cadrul evenimentului „Yahoo! Open Hack Europe”, desfasurat in Bucuresti in perioada 14 – 15 mai 2011, trei romani au creat o aplicatie pentru realizarea hartii zonelor despadurite. Emilian Losneanu (28), Dragos Barbu (37) si Florin Buga (28) au ales sa lucreze pe tema de lucru lansata de initiatorii miscarii nationale de impadurire „Plantam fapte bune in Romania”.
Sectiunea de proiecte ale societatii civile a fost coordonata de catre Tech Soup, organizatia care le-a oferit celor de la „Plantam Fapte Bune in Romania” ocazia de a participa la acest eveniment.
Desi aplicatia pentru dezvoltarea hartii zonelor despadurite nu a putut fi finalizata in cele 24 de ore alocate evenimentului, juriul format din manageri tehnici si de marketing ai Yahoo! Europe si Yahoo! Romania a apreciat ideea si eforturile depuse de catre echipa „Plantam fapte bune in Romania!” premiind-o la categoria „Best Hack for the Social Good”.

Echipa „Plantam fapte bune in Romania!” le multumeste celor trei tineri care au ales tema hartii zonelor despadurite din Romania si este bucuroasa sa anunte ca in prezent acestia si-au exprimat dorinta de a finaliza aplicatia care sa permita realizarea hartii virtuale a zonelor despadurite din tara.

Va reamintim ca inca puteti aplica pentru postul de coordonator judetean pentru implementarea Miscarii Nationale de Impadurire „Plantam Fapte Bune in Romania!” si in judetul Constanta. Pentru mai multe informatii, accesati www.plantamfaptebune.ro sau trimiteti un CV la adresa voluntar@plantamfaptebune.ro.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,335FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente