Aproape 100 de ciocarlii, vanate de braconierii italieni. In tara lor sunt considerate delicatese

0
873
Imagini șocante în videoclipul campaniei "Opreşte barbaria, salvează ciocârlia!"
Aproape 100 de ciocarlii, vanate de braconierii italieni. In tara lor sunt considerate delicatese

Totul s-a petrecut ieri, in jurul pranzului, cand politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au depistat cinci italieni pe fondul de vanatoare Petroman, situat intre localitatea cu acelasi nume si Cebza.

Barbatii, toti cetateni italieni cu varste cuprinse intre 42 si 78 de ani se aflau la vanatoare. Cand au fost luati la intrebari de oamenii legii, ei au declarat ca au autorizatie de vanatoare, dar aceasta s-ar afla la organizatorul vanatorii, care i-ar fi adus de dimineata in acel loc si a plecat.

Italienii vin deseori la noi in tara pentru partide de vanatoare. Ei sunt in cautarea unor specii de pasari care in tara lor sunt considerate adevarate delicatese. Asa s-a intamplat si cu ciocarliile vanate ieri de cei cinci braconieri.

Politistii au gasit asupra lor 10 arme, peste 1.200 de cartuse de calibrul 12 si 83 de pasari vanate. Dupa cateva verificari, oamenii legii au descoperit ca nu exista nici o autorizatie de vanatoare valabila eliberata pentru ziua de 16 octombrie 2012. Prin urmare, toate armele au fost confiscate de politisti, iar cei cinci italieni sunt cercetati pentru uz de arma letala fara drept si braconaj prin vanatoare fara autorizatie legala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.