Targ de biciclete in parcul Izvor din Bucuresti

Targ de biciclete in parcul Izvor din Bucuresti

Ai o bicicleta care nu-ti mai trebuie pentru ca vrei una noua? Sau cauti una pentru care sa nu platesti un car de bani? Ori in care dintre categorii te incadrezi, Talciocul de biciclete de pe 29 si 30 septembrie din Parcul Izvor e ocazia perfecta sa pui de-un targ bun.

Acest talcioc de biciclete este organizat in cadrul Bike Fest , unde biciclisti si nebiciclisti pot veni sa-si gaseasca bicicletele potrivite. Talciocul nu se rezuma doar la biciclete intregi si functionale, ci si la componente si accesorii second hand pe care vreti sa le dati/luati.

Ca sa fie siguri ca toata lumea pleaca multumita de la talcioc, organizatorii va promit si niste mecanici care sa faca revizii la bicicletele scoase la vanzare (atata timp cat defectiunile nu sunt majore). Ei va roaga sa nu veniti cu mai mult de doua biciclete, respectiv cu mai mult de doua piese/accesorii de acelasi fel, asta ca sa nu incurajeze specula.

Sunteti rugati sa va inscrieti cu date de contact si cateva detalii despre bicicletele vandute aici.

Pe langa targul propriu zis, la Talciocul din Izvor va mai asteapta in cele doua zile de festival si alte bunatati: Bike Speed Dating, Atelier de vopsit si reconditionat biciclete si Proiectii de filme cu biciclete.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente