Reabilitarea energetica a cladirilor: Specialistii din domeniu, se intalnesc in Maramures

Reabilitarea energetica a cladirilor: Specialistii din domeniu, se intalnesc in Maramures

Specialistii din domeniul energiei si mediului participa,in perioada 12-13 septembrie, la intalnirea internationala cu tema ”Reabilitarea energetica a cladirilor”, desfasurata in Maramures. Astfel, Federatia Europeana a Agentiilor si Regiunilor pentru Energie si Mediu, alaturi de 10 parteneri europeni, din Italia, Regatul Unit al Marii Britanii, Suedia, Franta, Germania si Republica Ceha, incearca sa gaseasca solutii pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera folosind practicile de buna guvernare.

”Romania are o rata destul de mica de absorbtie a fondurilor europene, iar acest lucru a devenit o obsesie atat pentru autoritatile locale, cat si pentru cele judetene. Orice ajutor primit de la statele mai dezvoltate decat noi, este binevenit. Sper ca discutiile vor fi constructive pentru toti, dar in special pentru noi, Consiliul Judetean Maramures”, a declarat Gabriel Zetea, vicepresedinte CJ.

Proiectul Climact – Regiunile pentru protectia climatului: guvernare, de la cunoastere la actiune, finantat prin programul INTERREG IVC al Comisiei Europene este implementat de catre Consiliul Judetean Maramures prin Biroul Relatii Internationale si Agentia pentru Management Energetic Maramures, in parteneriat cu alte regiuni europene.

Perioada de implementare a proiectului fiind ianuarie 2012 – decembrie 2012.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente