ARISU: Cautam salvatori voluntari

ARISU: Cautam salvatori voluntari

Asociatia Romana de Interventie in Situatii de Criza (ARISU) este unul dintre ONG-urile din Romania in care se poate face practica in domeniul medicinei de urgenta si in care poti sa devii nu doar voluntar, ci un voluntar salvator pentru 40 de romani care mor zilnic pentru ca intra in stop cardio-respirator.

Mai mult de jumatate dintre acestia ar putea fi salvati daca li s-ar acorda primul ajutor la timp. Cei din ARISU au nevoie de ajutor pentru a dezvolta organizatia mai departe. In cadrul ONG-ului vei fi intampinat de o echipa de 100 de voluntari tineri, energici si dornici sa produca o schimbare in sistemul romanesc de voluntariat.

ARISU va primi in echipa sa voluntari:

– Specialisti PR
– Graficieni (Corel, Photoshop, etc.)
– Responsabili fundraising
– Programatori IT (html, php, java, flash)

CV-urile se trimit pe adresa de mail [email protected], insotite de o scurta motivatie – „De ce vrei sa te alaturi organizatiei ARISU”?

„Pe langa faptul ca vorbim de o actiune caritabila si de salvat vieti, ganditi-va la acest voluntariat si ca la o buna ocazie de a va imbogati CV-ul si de a obtine experienta in domeniul in care vreti sa va angajati. O sa vedeti ca se face mai mult PR in astfel de organizatii decat in multe companii in care practica ar insemna baze de date sau cafele.

Si da, recomand inscrierea doar celor care nu au job, pentru ca oricat de multa bunavointa ar exista, timpul este si el un factor esential”, spune cei de la ARISU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *