Arval si Renault sunt parteneri intr-un proiect ce vizeaza constructia de masini electrice

  0
  350

  Arval si Renault sunt parteneri intr-un proiect ce vizeaza constructia de masini electrice

  Masurile de eco-driving contribuie la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2 cu 20%

  Cele doua companii vor dezvolta pana in 2011 solutii inovative si o oferta complexa pe segmentul vehiculelor hibrid, continuand astfel sa contribuie semnificativ la reducerea emisiilor de carbon

  Bucuresti, 6 iulie 2009. Renault si Arval, partenerul principal pe segmentul serviciilor de leasing operational al Renault in Europa, au decis sa colaboreze in scopul accelerarii procesului de identificare a unor solutii inovative, parte a proiectului european referitor la vehicule electrice al Renault-Nissan.

  In cadrul acestui proiect, Arval va crea oferte de leasing operational adaptate acestei categorii de vehicule.

  „Cele mai recente studii internationale releva faptul ca pana in 2030 emisiile de carbon ar putea creste cu 39% la nivel global, in lipsa unor politici concrete de reducere a acestora. Astfel, masurile ecologice de conducere a unui vehicul trebuie privite ca o necesitate de piata auto, in conditiile in care acestea contribuie la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de dioxid de carbon cu 20%. Arval si-a manifestat de foarte mult timp interesul pentru solutii alternative la utilizarea combustibilului. Avem incredere ca prin, determinarea si consecventa reprezentantilor Renault, vehiculele electrice vor reprezenta o solutie credibila pentru urmatorii ani”, declara Arnault Leglaye, Managing Director Arval Romania.

  Oficialii internationali Renault considera ca vehiculele electrice reprezinta un progres important in tehnologia auto care va conduce la scaderea semnificativa a emisiilor de carbon. Aceasta gama complexa de masini va fi disponibila din 2011. Echipele celor doi parteneri, Arval si Renault, vor contribui la dezvoltarea rapida a unor oferte inovative pe acest segment.

  La nivel international, Arval este puternic implicat in actiunile de protejare a mediului inconjurator, prin Programul de Dezvoltare Durabila care include multiple activitati dedicate clientilor, angajatilor, dar si cetatenilor, prin cele 3 teme abordate: protectia mediului, prevenirea riscului rutier si implicarea sociala. Astfel, Arval Romania propune in continuare clientilor sai posibilitatea de a compensa emisiile de CO2, aceasta actiune tinand cont de specificul fiecarui vehicul ales de acestia si calculand automat numarul de copaci necesari pentru a compensa tonele de dioxid de carbon degajate in atmosfera. Pentru imbunatatirea conditiilor climatice la nivel global, Arval Romania estimeaza ca va planta peste 2000 de copaci in regiunea Dosso, Niger, in colaborare cu Tree-Nation.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.