Asociatia Hai-Hui: Sa pastram mediul pentru generatiile viitoare!

Asociatia Hai-Hui: Sa pastram mediul pentru generatiile viitoare!

“Sa pastram mediul pentru generatiile viitoare!”. Este titlul campaniei pe care Asociatia Hai-Hui o demareaza, incepand de miercuri.
Asociatia HAI-HUI pentru Turism, Sport si Ecologie Tg-Jiu a demarat de 1 Iunie, o campanie de educatie ecologica prin care organizatorii isi propun sa traga un semnal de alarma in privinta pericolului reprezentat de poluare asupra mediului inconjurator. “Sa pastram mediul pentru generatiile viitoare!”, este titlul campaniei care a fost organizata chiar la initiativa celor mici. Campania debuteaza miercuri, cu un mars eco, dupa cum sustine Ion Negomireanu, coordonatorul proiectului. Elevii vor purta peste haine, saci menajeri de care vor fi lipite deseuri pe care oamenii le arunca, de regula pe jos.
Reprezentantii Asociatiei Hai-Hui spera ca prin aparitia unui grup de copii care poarta, asemenea pamantului, deseuri pe care oamenii le arunca cu nepasare, sa-i faca pe acestia mai responsabili si sa le schimbe mentalitatea.
Potrivit lui Ion Negomireanu, coordonatorul proiectului, campania care a debutat miercuri este, de fapt organizata cu ocazia Zilei Internationale a Mediului, care are loc duminica, atunci cand va fi organizat si un concurs de cros.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,343FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente