Asociatia Pentru Protectia Animalelor Puffi Carei organizeaza in data de 7 mai o actiune de sterilizare a maidanezilor din oras

Asociatia Pentru Protectia Animalelor Puffi Carei organizeaza in data de 7 mai o actiune de sterilizare a maidanezilor din oras

Asociatia Pentru Protectia Animalelor Puffi Carei organizeaza in data de 7 mai o actiune de sterilizare a tuturor maidanezilor din toate zonele orasului.Sunt asteptati si proprietarii de animale care doresc sa efectueze operatia de sterilizare pentru animalul lor,incepand cu ora 8 dimineata la Gradinaria orasului de pe str.grof Karoly.

Sterilizarea va fi efectuata de fundatia SOS Dogs din Oradea prin personalul sau de specialitate,intr-o clinica mobila.

SOS Dogs a luat fiinta in 2003 ,cand organizatia oradeana “Arca lui Noe” a contactat-o pe Clarissa Baldwin de la fundatia Dog Trust din Londra si pe d-l. Robert Smith de la Fundasia pentru Protectia Cainilor Comunitari din Campina, in speranta gasirii unei solutii umane, pentru rezolvarea problemei cainilor fara stapan din Oradea.
In acest sens, Oradea reprezinta un exemplu despre cum se poate si cum trebuie rezolvata, intr-un mod eficient, necostisitor si uman, problema cainilor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente