Asociatia pescarilor Aqua Crisius si-a instruit custozii

0
517
Asociaţia pescarilor Aqua Crisius şi-a instruit custozii
Asociatia pescarilor Aqua Crisius si-a instruit custozii
Asociatia pescarilor Aqua Crisius si-a instruit custozii

Cei 12 custozi ai Asociatiei Pescarilor Sportivi Aqua Crisius au fost instruiti in trei seminarii, desfasurate pe parcursul a patru luni, despre cum sa managerieze mai bine situatiile cu care au de-a face in munca lor pe siturile din Bazinul Hidrografic Crisuri.

Seminariile de instruire au fost tinute de o firma specializata. „Acestea au cuprins un curs de cartografiere si pozitionare GPS, un seminar de comunicare verbala/nonverbala, care a inclus tehnici de comunicare/interventie in situatii conflictuale/extreme si un seminar privind modalitati de observare si inregistrare foto/video a speciilor protejate”, se arata intr-un comunicat trimis de APS Aqua Crisius.

Instruirea a fost organizata pentru cresterea competentei personalului asociatiei „in vederea asigurarii starii favorabile de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara sau nationala”.

Cursurile mentionate au avut loc in cadrul proiectului „Elaborarea Planurilor de management, masuri de management integrat si intarirea capacitatii institutionale de administrare a siturilor ROSCI0049 Crisul Negru, ROSCI0050 Crisul Repede amonte de Oradea si ROSPA0123 Lacurile de acumulare de pe Crisul Repede, ROSCI0061 Defileul Crisului Negru, ROSCI0104 Lunca Inferioara a Crisului Repede, ROSCI0068 Diosig si ROSCI0262 Valea Iadei”.

Acesta are o valoare totala de 2.466.042 lei, fiind co-finantat de Fondul European de Dezvoltare Regionala, in proportie de 90%, respectiv de Guvernul Romaniei, in proportie de 10%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.