Asociatia „Trei Frati Patati” face targ de adoptii pentru catelusii din adapostul de la Turda

Asociatia "Trei Frati Patati" face targ de adoptii pentru catelusii din adapostul de la Turda

Asociatia Trei Frati Patati cu ajutorul Polus Center si al voluntarilor va invita la Targul de adoptii din weekend-ul 23-24 Iunie 2012 pentru ca gasi familii iubitoare puilor de catei din adapost.

Vedetele evenimentului vor fi 8 puiuti de circa 6-10 saptamani impreuna cu fratii si surorile lor mai mari, inca 8 pui nascuti la inceputul acestui an. Anul trecut au fost adoptati 19 pui in cadrul acestui eveniment.

„Scopul nostru este: in primul rand, sa gasim cate un adoptator pentru cat mai multi din cateii cu care ne vom prezenta; sa strangem fonduri pentru plata datoriilor la veterinar si la petshop-ul de la care se achizitioneaza hrana uscata; sa strangem papa sau orice altceva folositor adapostului si patrupezilor acestuia (accesorii, faina de malai, orez, boabe, paturi etc)”, au precizat oficialii asociatiei.

Invitati de onoare ai acestui eveniment vor fi D.C. SECURITY – DIVIZIA CANINA, care vor sustine demonstratii de dresaj!

Profesionistii de la Divizia Canina vor organiza cateva reprize de demonstratii atat sambata cat si duminica, iar intre reprezentatii lumea poate sa vina, sa interactioneze cu cainii lor, sa le puna intrebari etc.

Deasemenea se vor face cateva demonstratii practice cum se invata un catel comenzile de baza, eventual chiar cu ajutorul cateilor care sunt pentru adoptie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *