Asociatia Vasiliada a demarat Campania „Gesturile mici fac oamenii mari!”

Asocia?ia Vasiliada a demarat Campania ”Gesturile mici fac oamenii mari!”
Asociatia Vasiliada a demarat Campania ”Gesturile mici fac oamenii mari!”
Asociatia Vasiliada a demarat Campania ”Gesturile mici fac oamenii mari!”

Asociatia Vasiliada a demarat Campania ”Gesturile mici fac oamenii mari!” – un program de burse pentru copiii din mediul rural care au rezultate bune la invatatura.

Prin intermediul Campaniei ”Gesturile mici fac oamenii mari!”, Asociatia Vasiliada isi propune sa ajute cu burse lunare copiii din mediul rural care au rezultate bune la invatatura, dar provin din familii cu posibilitati materiale reduse.

Campania este structurata sub forma unui program de donatii individuale, prin intermediul caruia orice persoana poate dona 50 lei/luna, pe parcursul unui an scolar, ajutand astfel un copil sa aiba asigurat necesarul de rechizite, carti, imbracaminte si incaltaminte, pentru a putea merge la scoala. Donatiile se pot face la sediul Asociatiei Vasiliada, din Craiova, str. Fratii Buzesti, nr. 20 (vis-a-vis de Hotelul Green House) sau prin virament bancar, in Contul IBAN: RO75 RNCB 0140 0184 5698 0001, deschis la BCR Jiul Craiova, cu mentiunea ”BURSA”. Pentru informatii suplimentare – www.AsociatiaVasiliada.ro, tel: 0251 521 040.

”In denumirea campaniei am reusit sa cuprindem in intregime spiritul acesteia. Ne propunem sa ajutam copiii din mediul rural care invata bine sa creasca mari si odata cu ei, implicit, datorita generozitatii noastre, vom creste si noi. Multumim tuturor partenerilor si donatorilor nostri pentru ca sustin acest demers si cred, alaturi de noi, ca gesturile mici fac oamenii mari”, a declarat preotul Adrian Stanulica, presedintele Asociatiei Vasiliada.

Campania are un puternic caracter comunitar, datorita faptului ca , pe de o parte, isi propune sa ajute concret un numar cat mai mare de copii aflati in dificultate, iar pe de alta parte, contribuie la dezvoltarea sentimentului de responsabilitate sociala, datorita partenerilor sai: SC Lactag SA, TVR Craiova si Radio Romania Oltenia Craiova.

Zilnic, cele doua institutii media vor difuza spoturi radio/tv pentru promovarea campaniei, iar povestile de viata ale copiilor inclusi in program vor fi prezentate in Jurnalul Regional al TVR Craiova si in emisiunile realizate de Radio Romania Oltenia Craiova.

Mirela Giodea – Producator executiv TVR Craiova: “ TVR Craiova sustine prin intermediul Jurnalului Regional campanii care se adreseaza comunitatii in dorinta de a ajuta in diverse cauze, dar si de a creste spiritul comunitar. Nu este pentru prima data cand suntem alaturi de Asociatia Vasiliada in mediatizarea povestilor celor care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a depasi momente grele din existenta lor.

Sunt inca multi copii saraci, in mediul rural mai ales, care viseaza si spera ca sansa lor in viata este scoala. Visul lor este unul frumos, unul adevarat, in sensul valorilor pe care societatea noastra ar trebui sa le cultive. Haideti sa ii ajutam sa devina oameni mari, cu carte, si, cu siguranta, vor sti ce sa faca in viata!”

Alexandru Mogoseanu – Manager Radio Romania Oltenia Craiova: “De-a lungul vremii, timp de optzeci si sase de ani, radioul public a sustinut si sustine performanta. Pana la performanta, insa, prin chiar legea sa de organizare si functionare, radioul public se ocupa permanent de informare, formare, educare si culturalizare. Asadar, cum ar putea radioul public, care te invata sa scrii fara creion, te invata sa citesti fara vreo carte, te invata sa-ti imaginezi numai din farmecul celui ce-ti relateaza, cum ar putea radioul public, repet, sa nu incurajeze initiativele de acest fel, sa nu sustina ideea napoleniana a bastonului de maresal ascuns in ranita cine stie cui? Iar pentru cei care cred ca nu se merita, ganditi-va de unde a plecat Marin Sorescu.”

Campania ofera posibilitatea persoanelor de a sprijini si cu sume mai mici decat o bursa integrala, prin intermediul urnelor de donatii ce vor fi amplasate in toate magazinele Lactag, Compania devenind astfel partenerul Asociatiei Vasiliada in sustinerea copiilor din mediul rural. “Cu totii putem face viata mai usoara si mai frumoasa pentru cei nevoiasi si fara ajutor. Veniti alaturi de Lactag si Asociatia Vasiliada pentru a aduce o speranta si o mangaiere celor singuri si lipsiti de sprijin din jurul nostru!” a declarat Adriean Asan, Director General S.C. Lactag S.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *