Asociatiile de proprietari ca pot solicita amenajarea de incinte imprejmuite pentru pubele

0
433
Asociațiile de proprietari că pot solicita amenajarea de incinte împrejmuite pentru puble
Asociatiile de proprietari ca pot solicita amenajarea de incinte imprejmuite pentru puble

Primaria informeaza asociatiile de proprietari ca pot solicita amenajarea de incinte imprejmuite pentru publele in toate zonele municipiului Oradea, in vederea depozitarii deseurilor menajere in eurocontainere de 1,1 mc. Aceste incinte se vor realiza in mod gratuit de Primarie.

„Amplasamentul pe care urmeaza sa fie montata incinta, trebuie sa fie situat la o distanta mai mare de 5 m de ferestrele locuintelor din jur, conform H.C.L nr. 386 / 2009, iar dimensiunile platformei vor fi urmatoarele: incinta pentru 2 containere de 1,1 mc: 5,3 x 2,0 m, incinta pentru 4 containere de 1.1 mc: 5,3 x 3,5 m, incinta pentru 6 containere de 1,1 mc: 5,3 x 5,0 m sau incinta pentru 8 containere de 1,1 mc: 5,3 x 6,5 m”, se arata in comunicatul de presa remis de Primarie.
In cazul in care conditiile prevazute mai sus sunt indeplinite, reprezentantii asociatiilor de proprietari sunt rugati sa contacteze inspectorul de teren in persoana d-nei Elena Grozescu – telefon 0731/212285 (cartierul Rogeris, Sovata, Menumorut, Bd.Dacia, Lacul Ros) sau a d-lui Maxim Adrian, la tel. 0722 /159444 ( pentru cartierele Nufarul, Cantemir, Iosia , Iosia Nord, Splaiul Crisanei, Dragos Vod). Demararea procedurii pentru lucrarile de amenajare a incintelor pentru depozitarea deseurilor menajere se va realiza in cursul anului 2013. Lucrarile se vor realiza in ordinea primirii solicitarilor.

Pana in acest moment, Primaria Oradea prin Directia Tehnica a montat in toate cartierele orasului peste 200 de incinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.