Atelier de hirtie reciclata, in premiera, la Carturesti

  0
  490
  Camera Deputaţilor, proiect pentru reducerea consumului de hârtie
  Atelier de hirtie reciclata, in premiera, la Carturesti

  Cei interesati sa participe trebuie doar sa trimita un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul „Inscriere atelier hirtie reciclata”.
  Asociatia Mai Bine organizeaza in premiera, simbata, 11 decembrie, un atelier de hirtie reciclata, in cadrul celei de-a IV-a editii a proiectului „Ia’si recicleaza”.

  Cei interesati sa participe nu trebuie decit sa trimita un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul „Inscriere atelier hirtie reciclata”.

  In cadrul atelierului, care va avea loc in intervalul 12-16, la Libraria Carturesti din Iulius Mall, vor fi confectionate din ziare, reviste, pliante si din pasta de hirtie sacose de cadouri, cosuri, boluri, brose, coliere si decoratiuni de Craciun.

  „Fiind organizat intr-un spatiu deschis, le oferim participantilor posibilitatea sa se deplaseze de la o masa de lucru la alta, astfel incit sa poata opta pentru practica ce i se potriveste sau il atrage cel mai mult. Prin aceasta activitate, dorim ca participantii sa experimenteze principiile reutilizarii si reciclarii, ca la final sa constientizeze importanta fiecarui gest zilnic care poate contribui in mod semnificativ la dezvoltarea si schimbarea comunitatii”, a precizat Mihaela Girleanu, manager de proiecte in cadrul Asociatiei Mai Bine.

  Acest atelier are loc in cadrul proiectului „Ia’si recicleaza”, care a reunit in acest an mai multe sesiuni informative, ateliere, workshopuri si videoproiectii, organizate cu scopul de a atrage atentia asupra necesitatii de a reutiliza unele materiale.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.