Atelierul “OPEN HEART: social tools for effective collaboration“

PENTRU CINE este acest workshop?
Acest workshop este destinat tuturor celor care promovează soluții și modele bazate pe bunastare ecologică și socială:
Antreprenorilor, activiștilor, profesorilor, inițiatorilor de proiecte, coach, mentori, leaderilor din întreprinderi eco-sociale, start-up-uri, incubatoare, project manageri, grupuri de inițiativă civică, NGO-uri, alte organizații ce își doresc modele noi de organizare bazate pe transparență, deschidere, auto-management.

DE CE?
Ai observat nevoia de a (te) schimba? Și cum, de cele mai multe ori, lipsa de instrumente sau complexitatea acestora te poate frustra și resemna la a folosi metode convenționale dar ineficiente de adaptare și colaborare.
Acestea pot epuiza, alimenta neîncrederea și slăbi coeziunea grupului/echipei, ducând în final la frustrare și abandon.

CE ADUCE acest atelier?
Instrumente colaborative si de transformare a conflictelor, solutii alternative de adresare a problemelor, metode inovative pentru luarea deciziilor si modele noi de guvernanta.
Vom folosi dinamici de grup precum Forum, Fishbowl, Open Space, World Cafe și desigur că vom juca o mulțime de jocuri și multe altele.
Posibilitate de a experimenta aceste instrumente și de a afla în detaliu cum să le aplici în organizatia, grupul sau proiectul tău.

Seriile Open Heart sunt ateliere participative proiectate pentru a crea stări de flow și a ne elibera potențialul ca indivizi și ca grupuri. Open Heart sunt oportunități de a ne conecta la inteligența colectivă, de a explora campul inteligentei Emotionale, de a iesi din zona de comfort.

Intr-o atmosfera de joaca și bucurie, aceste 2 zile pot fi o experiența profundă de transformare, la nivel individual și colectiv, unde se deconstruiesc tipare mentale vechi si se crează spatiul unde intampinam si sarbatorim nesiguranta Noului.

Pe decursul acestui atelier va fi creat si sustinut un spatiu de incredere si suport reciproc. Vom explora multe instrumente si vom invata cum sa cream relatii autentice si durabile, in spiritul colaborării și transformării.

CU CINE?
Facilitatorii acestor experiente transformative de 2 zile sunt Claudian Dobos si Filipa Simoes.
Claudian Dobos si Fiipa Simoes sunt eco-socio-antreprenori, fondatori ai Aurora Community din Romania si Asociatiei Terra Livre. Ambii sunt designeri ai calatoriei #OpenHeart si facilitatori in multe instrumente transformative, ca Deep Ecology, Permacultura, Dragon Dreaming, Evoneers’Journey, ESE, Sociocracy 3.0, si multe altele.

Afla mai multe despre ei aici:
https://www.arise.education/filipa-simoes/
https://www.arise.education/claudian-dobos/

“Be prepared to embrace your light and your shadow.” Filipa Simoes

“Come and dare to explore the journey of Emotional Intelligence literacy, where the “I” meets the “WE”.” Claudian Dobos

COSTURI:
Pret recomandat: 430 RON

Taxa include 13 ore de facilitare si acopera participarea la curs precum si costul de inchirirere al salii.
Ne dorim ca aceasta taxa să nu fie un impediment pentru participare ci mai degraba o poarta pentru noi descoperiri. Organizatorii sunt determinati să fie inclusivi și să găsească posibilitați benefice pentru toți intervenienții.

LOCATIA:
“La Firul Ierbii” este un loc foarte special, relaxant și multifuncțional, destinat conexiunilor. Afla mai multe despre ei aici: http://lafirulierbii.org/

Datorita limitarii de spatiu, numarul de participanti este limitat. Fii sigur ca ai rezervat locul!

INSCRIERI:
Rezerva-ti locul completand urmatorul formular:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKcbgSrkScp6abVCNkcymmN-Ales0bJl2mdaveFtj8NqdEZQ/viewform

ÎN CE LIMBA?
Atelierul va fi facilitat în limba engleza cu traducere în limba româna.

ORGANIZARE
Atelierul “OPEN HEART: social tools for effective collaboration“ este organizat la initiativa ICPR – Institutul de Cercetare în Permacultura din România în colaborare cu Asociatia România în Tranzitie, arise.education si sprijinul La Firul Ierbii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *