Cadouri Zero Waste pentru primăveri „geroase”

Cadouri din textile reutilizate, create folosind un ac vechi de 100 de ani cu garanţie pe viaţă. Tradiţii străvechi din Munţii Apuseni şi dor de bunici. Visul oricărui român în vremuri geroase. 

Sunt botoşei, cioci sau cipici, coloraţi, călduroşi şi croşetaţi de mâinile talentate ale bunicii Elisabeta în Apuseni.  Sunt încălţări de purtat prin casă, ce duc mai departe povestea unui ac vechi de 100 de ani, realizat manual de tatăl ei. Cu îndeletnicirea dânsei, acum încălzeşte şi picioarele altora cu aceşti botoşei, nu doar pe ale nepoţilor.  Bruxelles, Bucureşti,  Londra, Verona, Cluj-Napoca sunt oraşe în care vei găsi minim o pereche de cioci croşetaţi de Bunica Elisabeta.

De ce o asemenea alternativă la darurile ce vestesc primăvară? 

E un cadou plin de semnificaţie, ce aduce căldură şi comfort când afără fulguieşte şi primăvara întârzie să apară. Poartă în spate povestea tradiţiilor noastre străvechi şi pe deasupra  are garanţie pe viaţă. Cum adică garanţie pe viaţă? Păi iac-aşa, dacă de la prea mult purtat se tocesc călcâiele, bunica îi repară, fie îi faci o vizită în frumuseţile Apusenilor, fie îi trimiţi prin poştă.  Achiziţionând aceşti botoşei ai dat o nouă viaţă unor textile reutilizate, procurate din magazinele second-hand. Şi bineînşeles, susţii o economie „cu faţă umană”.

Mai jos găseşti modelele pe care le mai are pe stoc în acest sezon. Livrare personală în Bucureşti şi Aiud. În ţară sau  oriunde în lume prin curier. Detalii la tel. 0752.224.266.

 

De ce  Zero Waste?

Fără să îşi propună, bunica a creat un proiect de ecodesign, care îndeplineşte mai toate principiile Zero Waste. Botoşeii sunt durabili, nontoxici, realizaţi din materiale reutilizate, reparabili și refolosibili. Sunt croşetaţi din lâniţă şi textile reutilizate fiica dânsei îi procură diverse bluze şi fulare din magazinele second-hand. Bunica le spală, iar apoi le desface,  recuperând firul de lână, mohair, bumbac, etc. În funcţie de culorile disponibile realizează modele unicat. Şi ori de câte ori este nevoie, e bucuroasă să primească oaspeţi ce sosesc cu botoşeii la reparat!

În doar câteva ore, botoşeii pot ajunge la tine dacă locuieşti în Bucureşti şi Aiud. Şi oriunde în ţară sau în lume prin servicii de curierat. 

Detalii la tel. 0752.224.266.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *